Δεκαεννέα νεκροί από την κατολίσθηση στην επαρχία Σετσουάν στην Κίνα

Δεκαεννέα νεκροί από την κατολίσθηση στην επαρχία Σετσουάν στην Κίνα

Δεκαεννέα νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός της κατολίσθησης στην επαρχία Σετσουάν, της νοτιοδυτικής Κίνας.

Η κατολίσθηση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στα περίχωρα της πόλης Λεσάν, όπου στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση διάσωσης με τη συμμετοχή περίπου 600 ανθρώπων.

Σφοδρές βροχοπτώσεις είχαν σημειωθεί επί δύο ημέρες στην περιοχή, πριν από την κατολίσθηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE