Έκρηξη βόμβας σε είσοδο οικίας – Ζημιές και στο εσωτερικό του σπιτιού

Έκρηξη βόμβας σε είσοδο οικίας – Ζημιές και στο εσωτερικό του σπιτιού

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 4:20 το πρωί σε είσοδο οικίας στο Τερσεφάνου.

Τη σκηνή επισκέφθηκε κλιμάκιο πυροτεχνουργών, του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου για διερεύνηση της υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως «φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος η οποία πυροδοτήθηκε με βραδύκαυστο»

Από την έκρηξη προκλήθηκε ζημιά στην κεντρική είσοδο της οικίας, και σε εσωτερική επίπλωση του σπιτιού.

Από την έκρηξη, δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Η Ιδιοκτήτρια της οικίας δεν υποψιάζεται κανένα με την αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE