ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα απάτη μέσω τηλεφωνικών κλήσεων – Κατάφεραν να ξεγελάσουν ηλικιωμένη – Απέσπασαν 70 χιλιάδες ευρώ  

Νέα απάτη μέσω τηλεφωνικών κλήσεων – Κατάφεραν να ξεγελάσουν ηλικιωμένη – Απέσπασαν 70 χιλιάδες ευρώ  

Συνεχίζεται η απάτη μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, όπου απατεώνες, αναφέρουν σε ανυποψίαστους συμπολίτες μας, ότι δήθεν συγγενικά τους πρόσωπα χρειάζονται άμεσης χειρουργικής επέμβασης ή άλλης ιατρικής περίθαλψης και τους ζητούν χρηματικά ποσά, παριστάνοντας τους γιατρούς.

Η Αστυνομία έλαβε χθες νέα καταγγελία από 79χρονη γυναίκα, στην επαρχία Λάρνακας, σύμφωνα με την οποία, δέχθηκε (την ίδια ημέρα) τηλεφωνική κλήση στο σταθερό της τηλέφωνο, από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο της μίλησε με ελληνική προφορά και της ανέφερε, ότι η κόρη της χρειάζεται το χρηματικό ποσό των 75,000, για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Η 79χρονη πείστηκε με τα λεγόμενα του άγνωστου άντρα και διευθετήθηκε συνάντηση σε περιοχή της Λάρνακας, όπου συνάντησε και παρέδωσε σε άγνωστη γυναίκα το χρηματικό ποσό των 70,000 ευρώ.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στην Αστυνομία η παραπονούμενη, η άγνωστη γυναίκα περιγράφεται ως ηλικίας 60 ετών περίπου, πιθανόν Κυπριακής καταγωγής, λεπτής σωματικής διάπλασης με μαύρα ίσια μαλλιά.

Η Αστυνομία καλεί το κοινό όταν περιπέσει στην αντίληψη του  τέτοιο περιστατικό, να καλεί άμεσα την Αστυνομία, επικοινωνώντας με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τα Επαρχιακά ΤΑΕ, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top