LIKE ONLINE

Βραζιλία: Σέξι ατύχημα - Χορεύτρια τον χτύπησε με τα οπίσθια και εξαρθρώθηκε ο αγκώνας του - Βίντεο

Βραζιλία: Σέξι ατύχημα - Χορεύτρια τον χτύπησε με τα οπίσθια και εξαρθρώθηκε ο αγκώνας του - Βίντεο

Δυσάρεστη εξέλιξη είχε για έναν άνδρα στη Βραζιλία η συμμετοχή του σε χορευτική κίνηση που περιλαμβάνει χτύπημα από... οπίσθια σέξι χορευτριών καθώς κατέληξε με εξάρθρωση αγκώνα.

Το ατύχημα που σημειώθηκε στις 10 Ιουνίου στην πόλη Μόντε Αλέγκρε στη Βραζιλία καταγράφηκε και σε βίντεο.

Στα πλάνα φαίνεται ο άνδρας να ετοιμάζεται να δεχθεί το χτύπημα από τα οπίσθια της Καμίλα Σίλβα αλλά όταν δέχεται το χτύπημα στο πρόσωπο προσγειώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προκληθεί η εξάρθρωση.

Δείτε το βίντεο:

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο τραυματισμός ήταν αποτέλεσμα μιας περίεργης χορευτικής κίνησης με τίτλο «surra de bunda» το οποίο παρουσίασαν για πρώτη φορά τα μέλη του γκρουπ Tequileiras do Funk.

«Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όποιος ανεβαίνει στη σκηνή το κάνει με τη θέλησή του και δεν τον υποχρεώνουμε. Επίσης δεν έσπασε το χέρι του, υπέστη εξάρθρωση και είναι ήδη μια χαρά» έγραψε σε ανάρτησή της στα social media η 27χρονη χορεύτρια που προκάλεσε τον τραυματισμό.

Σύμφωνα με την ίδια «πάντα έκανα την ίδια κίνηση και μέχρι σήμερα δεν είχα χτυπήσει κανέναν».

Στην «αθώωση» της χορεύτριας προχώρησε και ο άνδρας που τραυματίστηκε ο οποίος σε δική του ανάρτηση στα social media με δεμένο το χέρι του διευκρίνισε ότι «είχα ήδη πρόβλημα με το χέρι μου. Ευτυχώς έπαθα μόνο εξάρθρωση. Δόξα τω Θεώ δεν το έσπασα. Η Καμίλα δεν φταίει καθόλου».

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο σινιάλο από ΕΕ προς Ερντογάν, ενθαρρυμένη η Λευκωσία

Βιώσιμο το δημόσιο χρέος της Κύπρου – Πού αναμένεται να κυμανθεί μέχρι το 2026

Μήπως είσαι δικαιούχος για μειωμένο ρεύμα 20% και δεν το γνωρίζεις; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Παρέλαβε πακέτο με ναρκωτικά από το εξωτερικό – Χειροπέδες σε 34χρονο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top