ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ancoria Bank: Διορισμός νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο

Ancoria Bank: Διορισμός νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο

Η Ancoria Bank ανακοινώνει τον διορισμό της Δήμητρας Πλατή και του Χάρη Χαραλάμπους ως μέλη στο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Η Δήμητρα Πλατή, έμπειρη νομικός σε τραπεζικά θέματα, είναι συνέταιρος στη δικηγορική εταιρεία Plati, Parparinos & Associates LLC. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κύπρου, πιστοποιημένη Σύμβουλος (NOMAD) του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και κατέχει διδακτορικό στο Τραπεζικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ.

Έχει εργαστεί στον Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου κατέχοντας αρχικά τη θέση της Εσωτερικής Νομικής Συμβούλου και στη συνέχεια ως Προϊσταμένη του Νομικού Τμήματος, εκπροσωπώντας τις τράπεζες στη Βουλή, τις Εποπτικές Αρχές και την Κυβέρνηση. Υπήρξε μέλος της Νομικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας και μέλος του Κεντρικού Αρχείου Πληροφοριών. Έχει διδάξει Τραπεζικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και είναι επισκέπτρια λέκτορας στο European Institute of Management and Finance (EIMF) και στο London Governance and Compliance Academy.

Ο Χάρης Χαραλάμπους, με πλούσια επαγγελματική πείρα και εις βάθος γνώσεις στον χρηματοοικονομικό τομέα (τράπεζες και κεφαλαιαγορές), είναι Εκτελεστικός Σύμβουλος και Διαχειριστής Χαρτοφυλακίου του Επενδυτικού Ταμείου The Αctive Banking Fund AIFLNP V.C.I.C Ltd. Κατέχει B.A. στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Cambridge, MPhil. στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Oxford και ΜΒΑ με διάκριση από το London Business School με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά.

Είναι, επίσης, εγκεκριμένος ως επαγγελματίας στον τομέα των επενδύσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CYSEC advanced certification). Εργάστηκε στη Citigroup Λονδίνου και Νέας Υόρκης ως Αντιπρόεδρος της εσωτερικής ομάδας για εξαγορές και συγχωνεύσεις τραπεζών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Επίσης, εργάστηκε στην Deutsche Bank, την Παγκόσμια Τράπεζα, την Τράπεζα Κύπρου (Λονδίνο) και την Τράπεζα Αναπτύξεως Κύπρου (cdbbank). Μέσα από τις διάφορες θέσεις που κατείχε, διαδραμάτισε ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση εισηγήσεων για επιχειρηματική στρατηγική τραπεζών, διαχείριση κινδύνων, ανάπτυξη εξειδικευμένων προϊόντων και χρήση παραγώγων (derivatives).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top