ΠΑΡΑ-THEMA

Απολογείται για το κάπνισμα on air η Δέσπω Μιχαηλίδου – «Μου είχατε πει ότι θα έβγαινα τηλεφωνικά - Δεν ήταν εικόνα αυτή»

Απολογείται για το κάπνισμα on air η Δέσπω Μιχαηλίδου – «Μου είχατε πει ότι θα έβγαινα τηλεφωνικά - Δεν ήταν εικόνα αυτή»

Σε δημόσια απολογία προχώρησε σήμερα Δευτέρα, 19 Ιουνίου, η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, Δέσπω Μιχαηλίδου, η οποία την περασμένη Παρασκευή (16/06) κάπνιζε σε ζωντανή σύνδεση.

Συγκεκριμένα, ξανά καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Ενημέρωση» βρέθηκε η κα Μιχαηλίδου η οποία προτού μιλήσει για το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ήθελε να προβεί σε δημόσια απολογία.

Όπως ανέφερε η κα Μιχαηλίδου, «δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, ήταν ένα ατυχές περιστατικό, μια κακή στιγμή», είπε χαρακτηρίστηκα.

Όπως εξήγησε η κα Μιχαηλίδου, «προσπαθούσα να ενωθώ μαζί σας στον αέρα, η σύνδεση ήταν αδύνατη και τελικά μετά από προσπάθεια και με νέους κωδικούς κατάφερε να γίνει η σύνδεση. Μου είχατε πει ότι θα έβγαινα τηλεφωνικά οπότε τότε, άναψα ένα τσιγάρο και ταυτόχρονα άνοιξε και η οθόνη», ανέφερε.

Είναι λάθος, συνέχισε, «οποιουδήποτε να βγαίνει στον αέρα και μάλιστα της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού η οποία, κάνει αντικαπνιστικές καμπάνιες και συναντήσεις με ομάδες για εφήβους κατά των καταχρήσεων», τόνισε η κα Μιχαηλίδου.

Ταυτόχρονα, η κα Μιχαηλίδου δεν παρέλειψε να αναφέρει πως σε συναντήσεις που έχει κάνει ομάδες κατά του καπνίσματος, του αλκοόλ και των καταχρήσεων είχε εξηγήσει και είχε δεχθεί ερωτήσεις αναφορικά με το κάπνισμα ενώ η ίδια, είχε μοιραστεί μαζί τους ανοιχτά τη δική της εμπειρία όπου, προέτρεψε τα παιδιά να μην το ξεκινήσουν.

Αναφερόμενη όμως ξανά στο περιστατικό της περασμένης Παρασκευής, η Επίτροπος τόνισε πως, «σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο είχα να κάνω εκείνη τη στιγμή και ναι, δεν ήταν εικόνα αυτή».

Δείτε βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top