Κουκούλα, κατσαβίδια και ναρκωτικά έκρυβαν στο όχημά τους - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Κουκούλα, κατσαβίδια και ναρκωτικά έκρυβαν στο όχημά τους - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς

Γύρω στις 3.30π.μ. χθες 19/06/2023, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 31χρονος με συνοδηγό 38χρονο, στη Λάρνακα.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 31χρονου ένα φανάρι, ένας κόπτης σιδέρων, δύο κατσαβίδια, μία κουκούλα και ένα σακουλάκι με ποσότητα κάνναβης. Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο όχημα, εντοπίστηκαν μία τηλεόραση, ένα λιβέρι, μία πτυσσόμενη αλουμινένια σκάλα και ένα μεταλλικό ρόπαλο – φανάρι, ενώ στην κατοχή του 38χρονου εντοπίστηκε δέσμη κλειδιών.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ στη συνέχεια, συνελήφθησαν εκ νέου με δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Ο 31χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε στις 20/05/2023 στην επαρχία Λάρνακας και ο 38χρονος σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε στις 03/06/2023, επίσης στην επαρχία Λάρνακας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.