Συγκινητικό: Μαθητες Δημοτικού συγκέντρωσαν χρήματα και φιλοτέχνησαν ψηφιδωτό για τα παιδιά στην Παιδογκολογική Κλινική

Συγκινητικό: Μαθητες Δημοτικού συγκέντρωσαν χρήματα και φιλοτέχνησαν ψηφιδωτό για τα παιδιά στην Παιδογκολογική Κλινική

Ομορφη κίνηση από μαθητές Δημοτικού οι οποίοι συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό και φιλοτέχνησαν ψηφιδωτό, το οποίο χάρισαν στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδογκολογική Κλινική.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας, έκανε γνωστή την συγκινητική πρωτοβουλία των μαθητών του Γ' Δημοτικού Σχολείου Αγλαντζιάς.

Οι μαθητές «Με τις δράσεις τους στο πλαίσιο της εβδομάδας φιλαναγνωσίας και της εβδομάδας "λεμονάδας" κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα σεβαστό ποσό για την ενίσχυση του Συνδέσμου».

Οπως αναφέρεται και στην ανάρτηση του Συνδέσμου «Μας συγκινήσατε ακόμα πιο πολύ και με το ψηφιδωτό που φιλοτεχνήσατε με αγάπη και χαρίζετε στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδογκολογική Κλινική».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE