Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης ξαναχτυπούν - Κατεβαίνουν» στις εκλογές και ραπάρουν υπό τους ήχους του Snoop Dogg

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης ξαναχτυπούν - Κατεβαίνουν» στις εκλογές και ραπάρουν υπό τους ήχους του Snoop Dogg

Μετά τη «Μελιτζάνα από αλάνα», όταν οι διάσημες πια κρητικές γιαγιάδες έγιναν trappers, οι δημοφιλείς ηλικιωμένες κυρίες επιστρέφουν με ένα βίντεο πραγματικό έπος.

Ανακοινώνουν την κάθοδό τους στις εκλογές. Στόχος τους, όπως λένε στο απολαυστικό οπτικό υλικό, η Βουλή, ακόμη και η κυβέρνηση. Τα ανακοίνωσαν όλα αυτά μέσω του νέου βίντεο, με επιρροές από το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τα TikTok των πολιτικών αρχηγών.

Δείτε βίντεο:

Μάλιστα, δεν ξεχνούν να υποσχεθούν μεταξύ άλλων τρέντι σεμεδάκια, τίποτα στον ΦΠΑ «τον μάπα», ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα προκαλέσουν πανικό στον Τσίπρα, θα πουν άντε γεια στα market pass του Μητσοτάκη και σε Ανδρουλάκη και Κουτσούμπα θα δώσουν μια τουλούμπα.

Η προεκλογική τους εκστρατεία ξεκίνησε και guess who’s back, όπως λένε χαρακτηριστικά οι ίδιες, που δεν διστάζουν να ραπάρουν.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE