Ψήλωσε το κασέ του Γουίλερ…

Ψήλωσε το κασέ του Γουίλερ…

Την εποχή που ήταν "πιτσιρίκκι" και ο Απόλλωνας τον έδιδε δανεικό δεξιά – αριστερά, ήταν μια φτηνή λύση ο Χρήστος Γουίλερ.

Σιγά - σιγά "έφτιαξε" το όνομα του, έχοντας προϋπηρεσία 2,5 χρόνων στην ΑΕΛ και γι' άλλα 3,5 χρόνια στον ΑΠΟΕΛ. Τον Γενάρη του 2020, όταν μετακόμισε απο την Λεμεσό στον Αρχάγγελο, είχε βγει προς τα έξω, ότι το deal έκλεισε γύρω στις 350 χιλιάδες ευρώ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE