LIFESTYLE

Nicolas Cage: Κάποτε αγόρασε μια θέση στο αεροπλάνο για τον φανταστικό φίλο του γιου του

Nicolas Cage: Κάποτε αγόρασε μια θέση στο αεροπλάνο για τον φανταστικό φίλο του γιου του

Οι φανταστικοί φίλοι των μικρών παιδιών έχουν κεντρική θέση στη ζωή τους, όπως έχουμε διαπιστώσει από την εμπειρία μας πολλοί γονείς, όμως στο παρελθόν ο Nicolas Cage το τράβηξε στα άκρα προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του γιου του να μην αποχωριστεί το δικό του φανταστικό: έκλεισε, για λογαριασμό του, ένα επιπλέον κάθισμα στο αεροπλάνο.

Αυτό αποκάλυψε η Minnie Driver σε νέα ανάρτησή της, η οποία πυροδότησε αντιδράσεις στα social media, ότι «κακοέμαθε» το παιδί του. «Κάποτε ήμουν στο ίδιο αεροπλάνο με τον Nicolas Cage και το γιο του και είχε αγοράσει μία ακόμα θέση για το φανταστικό φίλο του παιδιού του» έγραψε η ηθοποιός.

Δεν διευκρινίζεται, πάντως, σε ποιον από τους δύο γιους του αναφέρεται, ανάμεσα στον 17χρονο σήμερα Kal-El και τον 32χρονο Weston, από προηγούμενες σχέσεις του. Ο Cage έχει, επίσης, μια κόρη 9 μηνών, την August Francesca, με τη σύζυγό του Riko Shibata.

Λίγο πριν να υποδεχτεί το μωρό του, ο 59χρονος ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξή του «ενθουσιασμένος» που θα γινόταν ξανά πατέρας: «Τα αγόρια μου έχουν μεγαλώσει και μου λείπει το να πηγαίνω στα καταστήματα παιχνιδιών και να τραγουδάω νανουρίσματα πάνω στην κουνιστή πολυθρόνα». Με τη Shibata παντρεύτηκαν στις 16 Φεβρουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων του πατέρα του, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή, σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top