ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναζητούν τους δραπέτες: Το έσκασαν τρεις στα κατεχόμενα κατά τη μεταφορά τους στις «φυλακές» - Μέτρα από τις Κυπριακές Αρχές

Αναζητούν τους δραπέτες: Το έσκασαν τρεις στα κατεχόμενα κατά τη μεταφορά τους στις «φυλακές» - Μέτρα από τις Κυπριακές Αρχές

Τρεις υπόπτους που δραπέτευσαν κατά την μεταφορά τους από το «επαρχιακό δικαστήριο» στις «φυλακές», στην κατεχόμενη Λευκωσία, αναζητούν οι «αρχές» στα κατεχόμενα, ενώ όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι τρεις πιστεύεται ότι ίσως πέρασαν στις ελεγχόμενες από την Δημοκρατία περιοχές.

Οι τρεις ύποπτοι, όλοι ηλικίας 21 ετών, δραπέτευσαν κατά την μεταφορά τους από το «επαρχιακό δικαστήριο» στις «κεντρικές φυλακές» όπου κρατούνταν. Το αυτοκίνητο το οποίο οι τρεις δραπέτες φέρεται να έκλεψαν για να διαφύγουν εντοπίστηκε στην κατεχόμενη Λύση. Πιστεύεται ότι ίσως πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές.

Η «αστυνομία» σε ανακοίνωσή της ζητά όποιον τους δει να το αναφέρει στον πλησιέστερο «αστυνομικό σταθμό».

Μέτρα Αστυνομίας για τρεις που δραπέτευσαν στα κατεχόμενα

Μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία Κύπρου μετά τη είδηση ότι τρεις ύποπτοι που δραπέτευσαν στα κατεχόμενα, ενδέχεται να έχουν περάσει στις ελεγχόμενες από την Δημοκρατία περιοχές.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ότι «είμαστε ενήμεροι για την απόδραση των τριών και έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα».

Οι τρεις ύποπτοι, όλοι ηλικίας 21 ετών, δραπέτευσαν κατά την μεταφορά τους από το «επαρχιακό δικαστήριο» στις «κεντρικές φυλακές» όπου κρατούνταν. Το αυτοκίνητο το οποίο οι τρεις δραπέτες φέρεται να έκλεψαν για να διαφύγουν εντοπίστηκε στην κατεχόμενη Λύση.

Νεότερο: Εντοπίστηκαν οι δύο από τους τρεις δραπέτες στα κατεχόμενα

Συνελήφθησαν οι δύο από τους τρεις υπόπτους που είχαν νωρίτερα τη Δευτέρα δραπετεύσει στην κατεχόμενη Λευκωσία κατά τη μεταφορά τους στις «φυλακές», μεταδίδεται από τα κατεχόμενα.

Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν από την «αστυνομία» στην κατεχόμενη Λύση όπου και συνελήφθησαν, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και του τρίτου.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ύποπτοι, όλοι ηλικίας 21 ετών, δραπέτευσαν κατά την μεταφορά τους από το «επαρχιακό δικαστήριο» στις «κεντρικές φυλακές» όπου κρατούνταν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top