Δεν «μίλησε» η νεκροτομή για τον άτυχο ψαρά που έχασε τη ζωή του στο Παραλίμνι

Δεν «μίλησε» η νεκροτομή για τον άτυχο ψαρά που έχασε τη ζωή του στο Παραλίμνι

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουλίου η νεκροτομή στη σορό του Ελληνοκύπριου ψαρά που έχασε τη ζωή του την 3η Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροτομή δεν κατέδειξε αιτία ενώ λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία από πολίτη, που αφορούσε αγνοούμενο άτομο το οποίο είχε μεταβεί στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Παραλίμνι για ψάρεμα.

Το αγνοούμενο άτομο αφού εντοπίστηκε αναίσθητο από σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, έλαβε τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να ανταποκρίνεται, μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE