ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σειρά Δωρεάν Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Σειρά Δωρεάν Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για τον  Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Ο Κυπριακός Κόμβος ψηφιακής καινοτομίας «DiGiNN» διοργανώνει 3 δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια στις 11, 20 και 25 Ιουλίου 2023.

Το κάθε σεμινάριο είναι  διάρκειας 2 ωρών και θα καλυφθούν οι  ακόλουθες θεματικές ενότητες: Artificial Intelligence, High-Performance Computing και Cybersecurity.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα πιο πάνω ψηφιακά συστήματα και υποδομές και τρόπους αξιοποίησης τους από τις επιχειρήσεις τους για να ανταπεξέλθουν στις διάφορες προκλήσεις της εποχής.

Το Digital Innovation Hub Cyprus είναι μια κοινοπραξία με 11 δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς που επιλέχθηκε να συμπεριληφθεί στο δίκτυο Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (European Digital Innovation Hubs – EDIHs) στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη 2021-2027» (Digital Europe Programme 2021-2027). To KEBE ως βασικός εταίρος στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων των ΜμΕ. 

Το Πρόγραμμα έχει στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής ικανότητας της ΕΕ, τη διευκόλυνση της ευρείας ενσωμάτωσης των ψηφιακών τεχνολογιών από τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, τους δημόσιους οργανισμούς και τα Υπουργεία, καθώς και της χρήσης τους από τους πολίτες. Ο κόμβος συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Το DiGiNN αξιοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής, και σύγχρονα εργαλεία για να παρέχει μια σειρά υπηρεσιών προς τις Κυπριακές ΜμΕ. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται χωρίς χρέωση (αν και υπάγονται στους κανονισμούς περί κρατικών ενισχύσεων) προς τις επωφελούμενες ΜμΕ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα 3 δωρεάν σεμινάρια και εγγραφές, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του έργου εδώ ή να επικοινωνήσετε με τον κ. Αντρέα Αντωνιάδη στο τηλ. 22889719 ή/και στο email  [email protected]

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top