Αποχωρεί από την θέση του ο Εργκιούν Ολγκούν - Ήταν μέλος της «διαπραγματευτικής ομάδας» για το Κυπριακό - Ποιος ο λόγος

Αποχωρεί από την θέση του ο Εργκιούν Ολγκούν - Ήταν μέλος της «διαπραγματευτικής ομάδας» για το Κυπριακό - Ποιος ο λόγος

Συνταξιοδοτείται δήλωσε στην Γενί Ντουζέν ο Εργκιούν Ολγκούν, ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη και μέλος της διαπραγματευτικής του ομάδας για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ο κ. Ολγκούν ανέφερε ότι δεν πρόκειται περί παραίτησης αλλά για συνταξιοδότηση καθώς έχει συμπληρώσει τα 80 του χρόνια. «Δεν ξέρω πόσο θα μου μείνει να ζήσω γι’ αυτό αποχωρώ, συνταξιοδοτούμαι», δήλωσε.

Κληθείς να σχολιάσει τους ισχυρισμούς ότι ζητήθηκε η παραίτησή του μετά τη δήλωση σε συνέδριο για το Κυπριακό στο «πανεπιστήμιο» ανατολικής Μεσογείου ότι «αναιρέθηκε η απαίτηση αναγνώρισης για να επιστρέψουν στις διαπραγματεύσεις» ο Εργκιούν Ολγκούν είπε ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Στο συνέδριο εκείνο, είπε, συζήτησαν τι μπορεί να γίνει για να επιβεβαιωθεί η κυριαρχική ισότητα των Τ/κ. Και σημείωσε ότι δεν παραιτείται, αλλά βγαίνει πλέον στη σύνταξη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE