LIFESTYLE

Επέστρεψε στο Instagram μετά τη νοσηλεία της στην εντατική η Μαντόνα - Οι πρώτες φωτογραφίες

Επέστρεψε στο Instagram μετά τη νοσηλεία της στην εντατική η Μαντόνα - Οι πρώτες φωτογραφίες

Μετά από το «θρίλερ» με την υγεία της, η Μαντόνα επέστρεψε στα social media. Η «βασίλισσα της ποπ» νοσηλεύτηκε πριν από λίγο καιρό στην εντατική, έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη, κάτι που έγινε γνωστό μετά από επίσημη ανακοίνωση ότι αναβάλλεται η παγκόσμια περιοδεία της.

Το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου, η 64χρονη ανέβασε τις πρώτες της φωτογραφίες μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Ποζάρει στην κάμερα του κινητού της για να βγάλει μια selfie φωτογραφία με ένα λούτρινο αρκουδάκι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακόμη, ανέβασε σαν δημοσίευση μία φωτογραφία, που αγκαλιάζει ένα μεγάλο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα και στην περιγραφή ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της.

Η ανάρτησή της μετά τη νοσηλεία της

Πιο πριν, η ίδια είχε κάνει μία ανάρτηση και πάλι από το Instagram της, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της. Αρχικά, είπε ότι βρίσκεται «στον δρόμο της ανάρρωσης», καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν από μιάμιση εβδομάδα.

Επίσης, ευχαρίστησε τους φαν της για τη συναισθηματική υποστήριξη, δήλωσε ότι νιώθει απογοητευμένη που αναγκάστηκε να αναβάλει την περιοδεία της και ότι προ πάντων δεν θέλει να απογοητεύει τους φαν της και τους ανθρώπους που τη βοηθούν στην περιοδεία της.

Τέλος, μίλησε για τον επαναπρογραμματισμό των συναυλιών της και δήλωσε ότι θα επιστρέψει γρήγορα όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σας ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια, τις προσευχές και τα λόγια "θεραπείας" και ενθάρρυνσης. Έχω νιώσει την αγάπη σας. Είμαι στον δρόμο της ανάρρωσης και είμαι αιωνίως ευγνώμων για όλες τις ευλογίες της ζωής μου».

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω όποιον αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Επίσης δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσουμε το show μου. Μισώ να απογοητεύω τον οποιονδήποτε», πρόσθεσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να δυναμώσω και σας διαβεβαιώ, ότι θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό! Το τωρινό σχέδιο είναι να επαναπρογραμματίσω την περιοδεία μου στη Βόρεια Αμερική και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη», ανέφερε σχετικά με τα μελλοντικά της πλάνα.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Με αγάπη, Μ.», έγραψε ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top