Αεροδρόμιο Χίθροου: Αεροπλάνο κόλλησε σε διάδρομο προσγείωσης - Καθυστερήσεις σε πτήσεις

Αεροδρόμιο Χίθροου: Αεροπλάνο κόλλησε σε διάδρομο προσγείωσης - Καθυστερήσεις σε πτήσεις

Καθυστερήσεις προκάλεσε στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου αεροσκάφος της British Airways που κόλλησε στον διάδρομο προσγείωσης.

Το αεροσκάφος προσέγγισαν στον διάδρομο 27L οχήματα για αντιμετώπιση περιστατικών έκτακτης ανάγκης, ο οποίος έκλεισε με εντολή του αεροδρομίου.

Το αεροδρόμιο του Χίθροου προχώρησε αναγκαστικά σε τροποιήσεις ως προς την απογείωση-προσγείωση των αεροσκαφών, με αποτέλεσμα να προσκληθούν καθυστερήσεις στις αφίξεις και αναχωρήσεις των πτήσεων.

Μετά το ατύχημα δόθηκε εντολή για χρήση του διαδρόμου 27R τόσο για προσγειώσεις όσο και για απογειώσεις αεροπλάνων έως ότου διορθωθεί η βλάβη.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE