Διπλάσια λεφτά δίδει ο ΑΠΟΕΛ στον Τζίμη...

Διπλάσια λεφτά δίδει ο ΑΠΟΕΛ στον Τζίμη...

Εκτός από τον απόηχο της πρώτης αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με την Αστάνα, σημαντική μερίδα της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης, ασχολείται με τον Δημήτρη Χριστοφή. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι έχει επαφές με τους διοικούντες την Ομόνοια για να βάλει ξανά το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Αιχμηρός έχει συλλέξει αποκαλυπτικές πληροφορίες για το σίριαλ με τον διεθνή Κύπριο παιχταρά. Ο Δώρος Σεραφείμ (πολλοί τον αποκαλούν και Σομόζα) του έκανε πρόταση ύψους 200 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Ο ίδιος, φέρεται να θέλει μια τρακοσιάρα για να πει το μεγάλο «ναί». 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου themasports.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE