Παπαγάλος συνελήφθη γιατί έβριζε! Διαβάστε την ιστορία

Παπαγάλος συνελήφθη γιατί έβριζε! Διαβάστε την ιστορία

Στη σύλληψη και κράτηση ενός παπαγάλου προχώρησε η Αστυνομία στην Ινδία. Αν είστε έτοιμοι να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο περιμένετε να ακούσετε και την υπόλοιπη ιστορία.

Ο παπαγάλος με το όνομα Χαριγιάλ όπως φαίνεται εκπαιδεύθηκε από έναν νεαρό επί δύο χρόνια προκειμένου να μάθει να βρίζει τη μητριά του. Του νεαρού, όχι του παπαγάλου. Η μητριά κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο παπαγάλος τη βρίζει κάθε φορά που την βλέπει. 

Ο παπαγάλος κατά τη διάρκειά της κράτησής του στην αστυνομία δεν έβρισε ούτε μια φορά, αντιθέτως τήρησε απόλυτη σιγή ακόμα και όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με την καταγγέλουσα. Τελικά κρίθηκε αθώος αλλά απομακρύνθηκε από την οικία και απελευθερώθηκε σε εθνικό πάρκο.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE