Έλεγχοι σε βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς και το καλοκαίρι - «Επιδιώκονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους»

Έλεγχοι σε βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς και το καλοκαίρι - «Επιδιώκονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους»

Έλεγχοι σε νηπιαγωγεία και το καλοκαίρι από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υφυπουργείου Πρόνοιας.

Ανάμεσα σε άλλα, το Υφυπουργείο Πρόνοιας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους πραγματοποιεί επιθεωρήσεις και σε νηπιαγωγεία, τόσο για έλεγχο χρήσης κλιματιστικών όσο και για έλεγχο σωστής λειτουργίας του κάθε βρεφοπαιδοκομικού σταθμού και νηπιαγωγείου.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 17 Ιουλίου, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας κ.Μαριλένα Ευαγγέλου, πραγματοποίησε μη προγραμματισμένες επισκέψεις σε αριθμό Στεγών Ευγηρίας.

Σε επικοινωνία του ThemaOnline με αρμόδιο λειτουργό του Υφυπουργείου Πρόνοιας, με θέμα κατά πόσο οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας ή άλλες αρμόδιες υπηρεσίες του Υφυπουργείου, διενεργούν ελέγχους σε Νηπιαγωγεία-Βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς το καλοκαίρι, η απάντηση ήταν θετική.

«Οι επιθεωρήσεις που επιδιώκονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους περιλαμβάνουν τις δομές φροντίδας παιδιών (βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία), τις δομές φροντίδας τόσο των ηλικιωμένων όσο και των ατόμων με αναπηρίες. Ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνονται και οι έλεγχοι για λειτουργία των κλιματιστικών ώστε να παρέχεται σταθερή θερμοκρασία. Νοείται ότι όλες οι ενέργειες είναι σε συνεργασία και με άλλες Υπηρεσίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» προς τη Βουλή: Στόχος οι επτά έδρες και φόντο θετικής δυναμικής- Ανακοινώνει σήμερα το ψηφοδέλτιο της Αμμοχώστου

«ΑΛΜΑ» προς τη Βουλή: Στόχος οι επτά έδρες και φόντο θετικής δυναμικής- Ανακοινώνει σήμερα το ψηφοδέλτιο της Αμμοχώστου

Σε πλήρη προεκλογικό ρυθμό κινείται το «ΑΛΜΑ», το οποίο ολοκληρώνει τα ψηφοδέλτιά του και επιχειρεί να κεφαλαιοποιήσει τη δημοσκοπική άνοδο που καταγράφει τις τελευταίες εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE