ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα σύλληψη για τα πλαστά 10εύρα με τα οποία πλήρωναν εστιατόριο – Χειροπέδες σε 20χρονο μετά από μαρτυρία

Νέα σύλληψη για τα πλαστά 10εύρα με τα οποία πλήρωναν εστιατόριο – Χειροπέδες σε 20χρονο μετά από μαρτυρία

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε χθες η Αστυνομίας, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής και κυκλοφορίας παραχαραγμένου νομίσματος και εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Πρόκειται για 20χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Η σύλληψη του 20χρονου, προστίθεται στις συλλήψεις άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 18 και 19 ετών, που διενεργήθηκαν το περασμένο Σάββατο, 29 Ιουλίου, για την ίδια υπόθεση.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από καταγγελία στην Αστυνομία, από ιδιοκτήτη υποστατικού στην επαρχία Αμμοχώστου, στις 28 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, παρέα νεαρών προσώπων είχαν μεταβεί, το βράδυ της Πέμπτης 27/07/2023, στο υποστατικό του. Αφού πλήρωσαν τον λογαριασμό και έφυγαν από το υποστατικό, ο παραπονούμενος διαπίστωσε ότι μεταξύ των χρημάτων που του έδωσαν, περιλαμβάνονταν εννέα πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ.

Η ίδια παρέα, μετέβη εκ νέου στο ίδιο υποστατικό το επόμενο βράδυ, όπου ο ιδιοκτήτης κάλεσε την Αστυνομία και υπέδειξε τα δύο πρόσωπα που πλήρωσαν με τα πλαστά χαρτονομίσματα, ενώ ο ένας εξ αυτών, επιχείρησε ξανά να πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα, πριν την άφιξη της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στον χώρο διαμονής των δύο υπόπτων ηλικίας 18 και 19 ετών, εντοπίστηκε ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία και εναντίον του 20χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του. Ο 20χρονος εντοπίστηκε χθες βράδυ και συνελήφθη, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος.

Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top