Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενημερώθηκε το ΝΑΤΟ για το συμβάν αυτό ενώ κλήθηκε για εξηγήσεις ο επιτετραμμένος της Λευκορωσίας.
Σε μια πρώτη αντίδραση, το Μινσκ χαρακτήρισε «εξωφρενικές» τις κατηγορίες παραβίασης του πολωνικού εναέριου χώρου από λευκορωσικά ελικόπτερα. «Οι κατηγορίες για παραβίαση του εναέριου χώρου της Πολωνίας από ελικόπτερα Mi-24 και Mi-8 της Πολεμικής Αεροπορίας της Λευκορωσίας είναι εξωφρενικές και διατυπώνονται από την πολωνική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία για να δικαιολογήσουν τη συσσώρευση δυνάμεων στα λευκορωσικά σύνορα», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρόστιμο πολλών χιλιάδων στο Επιτελείο Χριστοδουλίδη για τηλεφωνήματα και sms, επέβαλε η Λοϊζίδου – Τα παράπονα που εξέτασε
Δίνει μάχη για τη ζωή ο μικρός Νικόλας - Η συγκινητική έκκληση της μητέρας του - «Χρειαζόμαστε όλες τις προσευχές σας»
Σημαντική άνοδος τιμών κατοικιών στην Κύπρο λόγω ζήτησης
Στο 70%- 80% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής τον Ιούλιο
Ηλεκτρισμός: Γιατί δεν υπολογίστηκε η επιχορήγηση της Κυβέρνησης για Ιούνιο στους λογαριασμούς Αυγούστου;
Καύσιμα: Νέες αυξήσεις μετά από μία εβδομάδα - Πόσα πήγε η βενζίνη και πού να βρείτε τα φθηνότερα πρατήρια
Θετικός σε νάρκοτεστ χειριστής κινητών καμερών - Καταγγέλθηκε από πολίτη