ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα Θανάση: «Με όλο τον σεβασμό προς τις οικογένειες των Ισαάκ και Σολωμού, μου προκαλεί θυμό και οργή»

Μητέρα Θανάση: «Με όλο τον σεβασμό προς τις οικογένειες των Ισαάκ και Σολωμού, μου προκαλεί θυμό και οργή»

Θυμό και οργή εξέφρασε για ακόμη μια φορά, με ανάρτηση της, η μητέρα του αδικοχαμένου Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου.

Συγκεκριμένα, η κα. Νικολάου, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού από τους Τούρκους, εξέφρασε το θυμό και την οργή της.

«Υπέδειξαν τόση αναλγησία και τόσο κουκούλωμα οι αρμόδιοι αυτού τού διεφθαρμένου Κράτους για την δολοφονία του δικού μου παιδιού, αλλά, και τον τρόπο που αντιμετώπισαν και χειρίστηκαν τον τραγικό του θάνατο», ανέφερε.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Παρακολουθώντας τώρα τελευταία τις διάφορες εκδηλώσεις, επί τη ευκαιρία της επετείου της δολοφονίας των αείμνηστων, Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού από τους Τούρκους, και με όλο τον σεβασμό που έχω προς τις οικογένειες τους, μού προκαλεί θυμό και οργή. Ναι, μού προκαλεί θυμό και οργή! Γιατί;

*Γιατί, υπέδειξαν τόση αναλγησία και τόσο κουκούλωμα οι αρμόδιοι αυτού τού διεφθαρμένου Κράτους για την δολοφονία του δικού μου παιδιού, αλλά, και τον τρόπο που αντιμετώπισαν και χειρίστηκαν τον τραγικό του θάνατο.

*Ήρθε από την μακρινή Αυστραλία να υπηρετήσει την Κύπρο, την πατρίδα τών γονιών του πού την αγαπούσε περισσότερο από την γενέτειρα του και τον σκότωσαν εν ψυχρώ.

Τον σκότωσαν οι ίδιοι! και όχι ο εχθρός, με μαρτυρικό θάνατο για να του κλείσουν το στόμα μήπως μιλήσει για τις βρωμιές που είδε, και συγκάλυψαν τούς δολοφόνους και τους έμπορους των ναρκωτικών που έτυχε να δει ο αθώος †Θανάσης, και άφησαν τούς δολοφόνους να πλουτίζουν ανενόχλητοι εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια και να σκορπούν τον θάνατο και την οδύνη σε άλλους ανθρώπους!

*Είναι ντροπή… Είναι ντροπή και είναι αίσχος, αλλά και γελοιότητα για τους αρμόδιους υπεύθυνους/ανεύθυνους αυτού τού Κράτους της Αδικίας που έχουν τις θέσεις και τα αξιώματα, να τιμούν αυτούς που έπεσαν εν ροπή οφθαλμού από τα χέρια τού εχθρού, και συνάμα να υποτιμούν ένα στρατιώτη για 18 ολόκληρα χρόνια που ήρθε από την άλλη άκρη της γης για να υπηρετήσει την Κύπρο και αντί να φοβάται τους εχθρούς, φοβόταν αυτούς που ήταν δίπλα του και με παρακαλούσε να τον φύγω από εκεί για να γλυτώσει! Δεν πρόλαβα, δυστυχώς! Αναγκάστηκε και μίλησε στους Αξιωματικούς και την επόμενη μέρα δολοφονήθηκε άγρια από εμφύλια χέρια, εν ώρα υπηρεσίας στην Ε.Φ…!!!

*Και σαν να μην έφτανε, τον υποτίμησαν με τον χειρότερο τρόπο, με το στίγμα της αυτοχειρίας! Και βασανίζουν μία ολόκληρη οικογένεια που παλεύει με νύχια και με δόντια τόσα χρόνια μέσα στις συμπληγάδες της γραφειοκρατίας, της αδικίας και της διαφθοράς για να αποδείξει τα αυτονόητα και την αλήθεια!

*Παρόλο που τα προηγηθέντα γεγονότα που συνέβησαν μόλις πριν την δολοφονία του εντός του στρατοπέδου από τους ναρκομανείς και ταραξίες της μονάδας του, τα τεκμήρια και τα ευρήματα, τα οποία μιλούσαν από μόνα τους, όπως και οι αδιάψευστες φωτογραφίες της σκηνής που μιλούν η κάθε μια και χίλιες λέξεις και καταδεικνύουν ότι βρέθηκε ανάσκελα κάτω από 30 μέτρα ύψος γέφυρα, με άθικτο σώμα εξωτερικώς..…
η πραγματική αλήθεια έχει αποδειχθεί και επιστημονικώς πλέον με την εκταφή του, αφού βρέθηκε το υοειδές οστό σπασμένο στον λαιμό του και αυτό, σύμφωνα με τους επιστήμονες και την βιβλιογραφία, σπάει μόνο από στραγγαλισμό ή απαγχονισμό!

*Και όμως! Πέρασαν ήδη τρία χρόνια από την εκταφή, ή οποία απέδειξε την αλήθεια, και ακόμα δεν έδειξαν ούτε ενδιαφέρον ούτε θέληση ούτε πρόθεση να κατηγορήσουν κάποιους! Είναι δυνατόν να είναι όλοι εμπλεκόμενοι; Ή, να είναι εξαγορασμένοι; Είναι πολλές φορές που με κάνει να αμφιβάλλω εάν ζω σε Δημοκρατικό Κράτος ή σε δικτατορικό!!!

*Εξ άλλου, δεν καταλαβαίνουν ότι, ένα Κράτος που δεν δικαιώνει τα εγκλήματα που διαπράττουν οι πολίτες του, δεν μπορεί να ζητά δικαίωση από άλλους;

*Η Δικαίωση έρχεται μετά την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και υπαίτιων! Από την στιγμή που εσύ, το ίδιο το Κράτος, κουκουλώνεις εγκλήματα και σκορπάς την αδικία στούς πολίτες σου, ΜΗΝ περιμένεις δικαίωση από αυτούς πού σε αδίκησαν!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top