ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο Άντρος ο εθελοντής που πάλεψε με τις φλόγες στην Άλασσα - «Άνθρωποι έκλαιγαν φώναζαν και επικρατούσε πανικός»

Αυτός είναι ο Άντρος ο εθελοντής που πάλεψε με τις φλόγες στην Άλασσα - «Άνθρωποι έκλαιγαν φώναζαν και επικρατούσε πανικός»

«Άνθρωποι έκλαιγαν φώναζαν και επικρατούσε πανικός» στην φωτιά στην Άλασσα , η οποία ακόμα και μέχρι σήμερα προσπαθεί να οριοθετηθεί από την Πυροσβεστική.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που πάλεψαν με τις φλόγες ήταν και εκπαιδευμένοι εθελοντές. Ένας από αυτούς ο Άντρος Γρηγορίου.

Η Εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος Κυνηγών, Παντελίτσα Γιόκκα, με μια ανάρτηση της μίλησε για την προσπάθεια και το ρόλο του Άντρου Γεωργίου στην κατάσβεση της φωτιάς.

«Αυτός είναι ο Άντρος Γρηγορίου . Εψές στη φωτιά στην Γεράσα ακούστηκε ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτε. Άνθρωποι έκλαιγαν φώναζαν και επικρατούσε πανικός. Μετά έσωσε ένα καταφύγιο, ένα σπίτι και έσβησε εστίες στο high way. Βοήθησε την πυροσβεστική να κατεβάσει λάστιχα μες τους γκρεμούς. Τους έδωσε ασυρμάτους γιατί οι δικοί τους δεν εδουλεύαν. Για να προλάβω τους καλοθελητές, έχει εκπαίδευση από την ΕΜΑΚ. Ένας εθελοντής που σπεύδει κάθε φορά να σώζει ό,τι σώζεται. Ευχαριστούμε που μας αφήνεις να είμαστε δίπλα σου. Όσοι σε είδαν ξέρουν. Τα λόγια είναι περιττά».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άνδρος Γρηγορίου, μιλώντας στο ThemaOnline ανέφερε τις υπερπροσπάθειες που καταβάλουν οι εθελοντές για να βοηθήσουν στο έργο της πυρόσβεσης πυρκαγιών.

«Για εμάς τους εθελοντές δεν έχει off. Φεύγουμε από την φωτιά και πάμε να δουλεύουμε στις δουλείες μας άυπνοί. Όπως επίσης είναι όλα με δικά μας έξοδα».

Τόνισε πως οι εθελοντές δεν έχουν στήριξη από την πολιτεία και ό,τι κάνουν και προσφέρουν είναι με δικά τους έξοδα.

Δείτε την ανάρτηση της κ.Γιόκκα: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top