Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη - Ένιωσε έντονη αδιαθεσία

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη - Ένιωσε έντονη αδιαθεσία

Στο Θριάσιο νοσοοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος δολοφονήθηκε από χουλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες πήρε εξιτήριο η μητέρα του 29χρονου από το νοσοκομείο του «Ερυθρού Σταυρού» στην καρδιολογική κλινική του οποίου νοσηλευόταν μετά τη δολοφονία του γιου της.

Επίσης, εξιτήριο έλαβε σήμερα και ο αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης, 37 ετών), που νοσηλευόταν στην Α' Χειρουργική Κλινική, μετά την ολοκλήρωση του απεικονιστικού και εργαστηριακού ελέγχου.

Στο νοσοκομείο συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις Έλληνες.

Πηγή: protothema.gr/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.