ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε» για την ακτοπλοϊκή σύνδεση - Δεν έμεινε ούτε για δείγμα εισιτήριο

«Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε» για την ακτοπλοϊκή σύνδεση - Δεν έμεινε ούτε για δείγμα εισιτήριο

«Αγκάλιασαν» την ακτοπλοϊκή σύνδεση οι επιβάτες φέτος, με τις κρατήσεις να είναι «fully booked», αφού τα εισιτήρια για την φετινή σεζόν είναι όλα sold out.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο CEO της Scandro Holdings, Μάριος Μιχαήλ, ανέφερε ότι φέτος οι κρατήσεις ξεπέρασαν τις 11.500, σε σύγκριση με πέρσι που κόπηκαν 9200 εισιτήρια.

Οπόταν, σε περίπτωση που κάποιος δεν πρόλαβε να κόψει εισιτήριο και ενδιαφέρεται να κάνει κράτηση, ο μόνος τρόπος είναι αν ακυρώσει κάποιος άλλος πελάτης την κράτηση του.

Ωστόσο, δεν έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής ακυρώσεις.

«Δεν γίνονται ακυρώσεις ιδίως τώρα που όσοι πάνε είναι για σύντομο ταξίδι», επεσήμανε ο κ. Μιχαήλ.

Τα κυριότερα παράπονα των επιβατών

Ερωτηθείς για τα κυριότερα παράπονα που λαμβάνουν από επιβάτες, ο κ. Μιχαήλ απάντησε ότι τα περισσότερα αφορούν τις διαδικασίες στο λιμάνι.

«Πέρσι είχαμε παράπονα για το ίντερνετ αλλά φέτος βάλαμε. Φέτος τα περισσότερα παράπονα είναι για τις διαδικασίες στο λιμάνι, δηλαδή τους ελέγχους ή για την νέα πολιτική με τις χειραποσκευές», εξήγησε ο κ. Μιχαήλ, εξηγώντας ότι πλέον οι επιβάτες πρέπει να μεταφέρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα σε χειραποσκευές και όχι μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση.

Παράλληλα, ο κ. Μιχαήλ έκανε αναφορά για μικρό αριθμό παράπονων από επιβάτες, οι οποίοι μπορεί να ξεχάσουν κάποια βαλίτσα σε λιμάνι, τονίζοντας προς το κοινό ότι τα λιμάνια δεν μπορούν να δώσουν τις βαλίτσες στην εταιρεία, μόνο στους ίδιους τους ιδιοκτήτες ή σε άλλα λιμάνια.

Σημειώνεται ότι επιβάτης που θέλει να προχωρήσει σε παράπονο, μπορεί να το αποστείλει γραπτώς στην εταιρεία, η οποία πρέπει να απαντήσει εντός 2 μηνών. Μετά τους 2 μήνες το παράπονο διαβιβάζεται στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα δρομολόγια Λεμεσού-Πειραιά έχουν ολοκληρωθεί ενώ μέχρι 2 Σεπτεμβρίου θα εκτελούνται τα υπόλοιπα δρομολόγια της σεζόν από το Λιμάνι Λάρνακας.

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια του Αυγούστου:

Δείτε τις τιμές για τα δρομολόγια από την Λάρνακα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top