Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 39χρονη Φιόνα - Η παράκληση της οικογένειας

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 39χρονη Φιόνα - Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στην 39χρονη Φιορούλα (Φιόνα) Ματθαίου Βλαδιμήρου, μητέρα τριών παιδιών, που «έσβησε» ξαφνικά ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτό της παιδί, λένε σήμερα Σάββατο (12/8) οικογένεια και φίλοι της.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νατά.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα ορφανά παιδιά της.

Υπενθυμίζεται πως, η 39χρονη μητέρα τριών παιδιών έχασε ξαφνικά τη ζωή της το βράδυ της Τετάρτης, 9 Αυγούστου, ενώ η νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της δεν κατέδειξε τα αιτία και λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE