ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μας «πνίξει» και πάλι η σκόνη - Επιστρέφει ο καύσωνας και τα 40άρια - Ο καιρός μέχρι την Τρίτη

Θα μας «πνίξει» και πάλι η σκόνη - Επιστρέφει ο καύσωνας και τα 40άρια - Ο καιρός μέχρι την Τρίτη

Εποχική χαμηλή πίεση επικρατεί στην περιοχή, ενώ θερμή αέρια μάζα αρχίζει να επηρεάζει πρόσκαιρα το νησί. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας όμως, από αύριο (13/8) Κυριακή, ενδέχεται να είναι κατά διαστήματα αυξημένες.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά, ιδιαίτερα στα δυτικά παράλια, μέτριοι, 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη. Στα νότια και στα ανατολικά η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο το απόγευμα, τοπικά στα νοτιοδυτικά, θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 34 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και στα ανατολικά, θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για παραμείνει όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top