ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Η προσπάθεια ασθενοφόρου να προσεγγίσει περιστατικό μέσω της μίας και μοναδικής, μποτιλιαρισμένης οδού - Δείτε βίντεο

Χαλκιδική: Η προσπάθεια ασθενοφόρου να προσεγγίσει περιστατικό μέσω της μίας και μοναδικής, μποτιλιαρισμένης οδού - Δείτε βίντεο

Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Το ΕΚΑΒ βρίσκεται συχνά στο προσκήνιο κρατώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην προνοσοκομειακή φροντίδα και ιδίως των επειγόντων περιστατικών.

Οι ελλείψεις σε προσωπικό που κρατούν τα ασθενοφόρα καθηλωμένα, η αγωνία να καλυφθούν οι 250 επικουρικές θέσεις για διασώστες που προκηρύσσονται, η νέα στοχοθεσία για βελτίωση του χρόνου προσέγγισης των οχημάτων στα Επείγοντα περιστατικά, απασχολούν τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο, η καθημερινότητα ενίοτε αποδεικνύεται ότι απέχει πολύ από τους σχεδιασμούς και τα προβλεπόμενα στους κατά τόπους τομείς του ΕΚΑΒ - σημειωτέον οι τομείς δεν έχουν ευθύνη για τη λειτουργία των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας, παρά μόνο τους διαβιβάζουν τις κλήσεις από το 166.

Η προσπάθεια ενός ασθενοφόρου να προσεγγίσει περιστατικό στη Χαλκιδική μέσω της μίας και μοναδικής, μαζί δε και μποτιλιαρισμένης, επαρχιακής οδού, καταγράφηκε σε βίντεο και αναδεικνύει τις παθογένειες της ελληνικής πραγματικότητας, που μοιραία επηρεάζουν και τον ρόλο και την αποτελεσματικότητα του ΕΚΑΒ.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top