Η νέα ατραξιόν της Μυκόνου: Τουρίστας ντυμένος «ταρζάν» έκανε κωλοτούμπες - Βίντεο

Η νέα ατραξιόν της Μυκόνου: Τουρίστας ντυμένος «ταρζάν» έκανε κωλοτούμπες - Βίντεο

Αποφασισμένος να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του, ένας τουρίστας έφτασε στη Μύκονο. Ντυμένος με τρόπο που θύμιζε Ταρζάν, ένας άνδρας έκανε εντυπωσιακή είσοδο στα Ματογιάννια.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv απαθανάτισε την είσοδο του τουρίστα, με τα μακριά ξανθά μαλλιά του και την αντίστοιχη ενδυμασία που θύμιζε τις εικόνες του θρυλικού ήρωα της ζούγκλας, μιμούμενος με ακρίβεια τις κινήσεις του.

Ο ίδιος κυλιόταν στο έδαφος και προσπαθούσε να αναπαραστήσει τις εμβληματικές εκφράσεις του Ταρζάν. Οι περαστικοί κοιτούσαν με απόρροια τον νεαρό που έκανε κωλοτούμπες. Αρκετοί ήταν αυτοί μάλιστα που έβγαλαν τα κινητά τους για να απαθανατίσουν την στιγμή.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE