LIKE ONLINE

Εστιατόριο στην Ιταλία χρέωσε 20 ευρώ για να... κόψει μια τούρτα γενεθλίων

Εστιατόριο στην Ιταλία χρέωσε 20 ευρώ για να... κόψει μια τούρτα γενεθλίων

Ένα εστιατόριο στην Ιταλία σόκαρε τους πελάτες του, χρεώνοντάς τους 20 ευρώ για να... κόψουν μια τούρτα γενεθλίων.

Η οικογένεια είχε φέρει την τούρτα μαζί της για να γιορτάσουν στο Παλέρμο της Σικελίας. Όμως οι επισκέπτες του πάρτι έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι χρεώθηκαν 20 ευρώ για να την κόψουν σε κομμάτια. Το κόστος υπολογίστηκε ως χρέωση 1 € ανά παρευρισκόμενο στο πάρτι, παρά το γεγονός ότι η παρέα ξόδεψε 121 € για πίτσα, κρασί, μπύρα και νερό. Το εστιατόριο ανέφερε τη χρέωση ως «20 X Servizio Torta», που μεταφράζεται ως «20 X κομμάτια τούρτας».

Δεν είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες που στην Ιταλία γίνεται σάλος για επιπλέον κρυφές τιμές. Την περασμένη εβδομάδα, οι πελάτες ενός άλλου εστιατορίου στην Ιταλία σοκαρίστηκαν όταν οι σερβιτόροι τους χρέωσαν 2 ευρώ για ένα άδειο πιάτο ώστε η κόρη τους να δοκιμάσει τα ζυμαρικά. Οι Ιταλοί χλεύασαν το εστιατόριο για την ασυνήθιστη χρέωση και ακόμη και ο κυβερνήτης της περιοχής το καταδίκασε.

Η Ida Germano, η ιδιοκτήτρια του Osteria del Cavolo στο Finale Ligure, δήλωσε στους Times ότι η χρέωση ήταν έγκυρη επειδή περισσότερα πιάτα προς καθαρισμό σήμαινε περισσότερη δουλειά. Διευκρίνισε ότι το κόστος της προμήθειας και του πλυσίματος επιπλέον πιάτων ώστε η μητέρα να αφήσει την κόρη της να δοκιμάσει τα ζυμαρικά θα ήταν «περισσότερη δουλειά».

Από τότε που τα διεθνή ταξίδια επέστρεψαν στην κανονικότητα με το τέλος της παγκόσμιας πανδημίας, αρκετοί δυσαρεστημένοι παραθεριστές έχουν βγει στο διαδίκτυο για να εκφράσουν το σοκ τους επειδή τους παρουσιάστηκαν υπέρογκοι λογαριασμοί σε μπαρ και εστιατόρια σε διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς διακοπών.

Σε ένα άλλο σκάνδαλο τιμών, ένα ζευγάρι που ζήτησε ένα επιπλέον κουταλάκι του γλυκού για να μοιραστεί ένα επιδόρπιο χρεώθηκε 1,50 ευρώ. Τους χρέωσαν για την ευχαρίστηση να χρησιμοποιήσουν δύο κουταλάκια του γλυκού για να φάνε την crema catalana που έφαγαν στην πιτσαρία κοντά στην Άλμπα, στο βόρειο Πιεμόντε.

Αυτό συνέβη καθώς ένα μπαρ στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας προκάλεσε οργή αφού αποκαλύφθηκε ότι χρεώνει τους πελάτες με επιπλέον 2 ευρώ μόνο και μόνο για να κόψουν τα σάντουιτς τους στη μέση. Ένας δυσαρεστημένος πελάτης μοιράστηκε στο διαδίκτυο τη φωτογραφία μιας απόδειξης ως απόδειξη της αινιγματικής χρέωσης. Η εκτύπωση από τις 18 Ιουνίου δείχνει ξεκάθαρα ότι το Bar Pace τους είχε χρεώσει 2 ευρώ (1,70 ευρώ) για την κίνηση να κόψουν το σάντουιτς τους στα δύο. Η ένδειξη «diviso da meta» μεταφράζεται στα αγγλικά ως διαιρεμένο στη μέση.

 

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top