Τραγωδία με ζευγάρι στην Κέρκυρα - Τους παρέσυρε 31χρονος με το όχημά του

Τραγωδία με ζευγάρι στην Κέρκυρα - Τους παρέσυρε 31χρονος με το όχημά του

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Επαρχιακή Οδό Ρόδας-Αχαράβης στην Κέρκυρα με θύματα ένα ζευγάρι 80 και 81 ετών που κινούνταν πεζοί.

Οι ηλικιωμένοι παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".