Μεγάλη επιχείρηση Αστυνομίας Βρετανικών Βάσεων στο Τραχώνι - Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Μεγάλη επιχείρηση Αστυνομίας Βρετανικών Βάσεων στο Τραχώνι - Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα για μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντόπισε η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στο πλαίσιο επιχείρησης που ξεκίνησε το πρωί στην περιοχή Τραχωνίου, ενώ προχώρησε σε έξι συλλήψεις υπόπτων.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από εκπρόσωπο των Βρετανικών Βάσεων, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή, «η Αστυνομία των ΒΒ πραγματοποίησε το πρωί έρευνες σε αριθμό υποστατικών στο Τραχώνι και εντόπισε σημαντικό αριθμό ναρκωτικών ουσιών, που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη».

Πρόσθεσε ότι εντοπίστηκε, επίσης, ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, για την παραλαβή του οποίου κλήθηκαν πυροτεχνουργοί, ενώ συνελήφθηκαν πέντε άντρες και μια γυναίκα, ως ύποπτοι για την υπόθεση.

Ο εκπρόσωπος των ΒΒ επιφυλάχθηκε να επιβεβαιώσει πληροφορίες που κάνουν λόγο για περίπου δέκα κιλά κάνναβης, εν αναμονή επίσημης ενημέρωσης από την Αστυνομίας των Βάσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.