Αποσύρθηκαν αντηλιακά από την αγορά της Ε.Ε - Δείτε φωτογραφίες

Αποσύρθηκαν αντηλιακά από την αγορά της Ε.Ε - Δείτε φωτογραφίες

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), στην τελευταία γνωστοποίησή του, ενημερώνει τα κράτη μέλη ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί τα καλλυντικά προϊόντα που παρατίθενται εδώ. 

Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των εν λόγω προϊόντων στην αγορά και προτρέπουν το κοινό, σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του, να διακόψει τη χρήση τους ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, στα τηλέφωνα 22608606 και 22608682. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Ο Πεζεσκιάν ανακοίνωσε «το τέλος του πολέμου 12 ημερών που επιβλήθηκε» στη χώρα του

Live: Ο Πεζεσκιάν ανακοίνωσε «το τέλος του πολέμου 12 ημερών που επιβλήθηκε» στη χώρα του

Ο πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ "το τέλος του πολέμου 12 ημερών που επιβλήθηκε" από το Ισραήλ, σε γραπτό μήνυμα που απηύθυνε προς το έθνος και έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA. Δείτε όλες τις εξελίξεις: