Γλυκύτατη και πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός βαριά άρρωστη μέσα στο καλοκαίρι

Γλυκύτατη και πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός βαριά άρρωστη μέσα στο καλοκαίρι

Το κρυολογημα της χτύπησε την πόρτα για τα καλά. Η Κύπρια ηθοποίος δεν αντέχει την ταλαιπωρία αυτής της ιώσης που έχει "εξουθενώσει" αρκετό κόσμο.

Τυλιγμένη με κουβέρτες, όπως η ίδια αναφέρει, βρίσκεται μέσα στο καλοκαίρι, μετά την επιστροφή της απο τις διακοπές της στην Σαντορίνη. Η ιώση, την έχει ρίξει στο κρεβάτι και η ίδια νιώθει συνεχώς αδύναμη και ενώ έξω το θερμόμετρο δείχνει 37+ βαθμούς Κελσίου, η Χριστιάνα Θεοδώρου, κρυώνει τόσο πολύ, που ακόμα και οι κουβέρτες δεν «την κάνουν καλά»!

Δείτε την δημοσίευση που έκανε λίγες ωρες πριν την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2015:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE