LIFESTYLE

Νικητής του Survivor εμπνεύστηκε από Κύπριο Δήμαρχο - Ήρθε στην χώρα μας για να τον γνωρίσει

Νικητής του Survivor εμπνεύστηκε από Κύπριο Δήμαρχο - Ήρθε στην χώρα μας για να τον γνωρίσει

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα έλαβε Κύπριος Δήμαρχος, από νικητή του Survivor, ο οποίος αφού είχε ενημερωθεί για τις δράσεις του εν λόγω Δημάρχου, ήθελε να συναντηθούν και να τα πουν από κοντά.

Ο λόγος για τον νικητή του Survivor All Star, Σάκη Κατσούλη, ο οποίος θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο για την περιφέρεια Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, με ευκαιρία ταξίδι που πραγματοποίησε στην Κύπρο κατά τις προηγούμενες ημέρες, επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς, Ανδρέα Κωνσταντίνου, και πραγματοποίησαν συνάντηση.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, «είχα λάβει τηλεφώνημα από τον Σάκη Κατσούλη, τον νικητή του Survivor All Star, ο οποίος ήθελε με αφορμή το ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στην Κύπρο, να συναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, «ο Σάκης έχει ενημερωθεί για τις πρωτοποριακές δράσεις που έγιναν στον Δήμο και ήθελε να τα πούμε για να συμπεριλάβει μερικές στο προεκλογικό του πρόγραμμα, αφού θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο για την περιφέρεια Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία».

«Αν είναι κάτι που μας ενώνει με τον Σάκη, είναι ότι με πίστη και θέληση, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και στο «πεδίο της μάχης» βγαίνουμε νικητές. Συζητήσαμε για το κοινό όραμα που έχουμε, για το πρωτοποριακό πρόγραμμα της διαχείρισης σκυβάλων που εφαρμόζουμε, για τον πράσινο Δήμο μας, αλλά και το κοινωνικό έργο που επιτελούμε», ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στον φίλο Σάκη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, οφείλουμε να δίνουμε ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με όρεξη να λαμβάνουν μέρος στα κοινά και τα λόγια να τα κάνουμε πράξεις για το καλό των δημοτών, για το καλό του τόπου μας», κατέληξε ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top