ΕΛΛΑΔΑ

Οι αντιφάσεις του ύπαρχου: Έσπρωξε τον Αντώνη, τον έβριζε στον πλοίαρχο, αλλά θέλει να δηλώσει μεταμέλεια

Οι αντιφάσεις του ύπαρχου: Έσπρωξε τον Αντώνη, τον έβριζε στον πλοίαρχο, αλλά θέλει να δηλώσει μεταμέλεια

Με συνεχείς αντιφάσεις από το πλήρωμα συνεχίζει η εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του Αντώνη Καργιώτη στο Blue Horizon στις 5 Σεπτεμβρίου, αφού το πλήρωμα ενώ δηλώνει σοκαρισμένο από την εξέλιξη, εμφανίζεται σε ηχητικά ντοκουμέντα να γνώριζε την πλήρη έκταση της κατάστασης, να έβριζε τον άτυχο 36χρονο ενώ τώρα δηλώνει μετανιωμένο.

Μετά τα πέντε τρανταχτά ψέματα του πληρώματος που επεσήμανε το protothema.gr και τις ανακολουθίες από πλοίαρχο και ύπαρχο, οι οποίοι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, ο ίδιος ο ύπαρχος εμφανίζεται πλέον μετανιωμένος δίχως ωστόσο να σχολιάζει τις εξοργιστικές εκφράσεις που χρησιμοποίησε με τον καπετάνιο λίγο αφότου ο ίδιος είχε σπρώξει τον άτυχο 36χρονο Αντώνη Καργιώτη.

«Δεν μπορούσα να προβλέψω τη συγκεκριμένη εξέλιξη»

Δεν θέλω τα παιδιά μου να αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός δολοφόνου» δήλωσε ο ύπαρχος του Blue Horizon. «Eίμαι ειλικρινά συντετριμμένος για την εξέλιξη του γεγονότος στον καταπέλτη του πλοίου στο οποίο εργαζόμουν. Νιώθω πραγματικά θλίψη έχοντας αντιληφθεί πλήρως ότι ένας νέος άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κανένα σκοπό και καμία πρόθεση να χάσει ο άνθρωπος αυτός τη ζωή του».

Μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε με τα εξής λόγια στη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη:

«Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα ήταν αυτό. Νιώθω ότι εάν το πλοίο δεν ξεκινούσε στην κίνησή του και ο καταπέλτης παρέμενε στον ντόκο ο Αντώνης σήμερα θα ζούσε και εγώ δεν θα αντιμετώπιζα ότι αντιμετωπίζω τώρα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να προβλέψω τη συγκεκριμένη εξέλιξη» υποστήριξε ακόμη. Όπως ισχυρίστηκε ακόμη ο ίδιος, επιθυμεί να εκφράσει τη μεταμέλειά του στην οικογένεια του 36χρονου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα παιδιά του, τονίζοντας πως δεν θέλει να αντιμετωπίζονται ως «τα παιδιά ενός δολοφόνου». «Ελπίζω κάποια στιγμή εμπράκτως να δηλώσω τη μεταμέλεια στην οικογένεια», υπογράμμισε δε ο ύπαρχος.

Σημειώνεται πως ο ύπαρχος που λέει πως θέλει να δηλώσει την μεταμέλειά του στην οικογένεια, είναι ο ίδιος ο οποίος έβριζε χυδαία τον Αντώνη Καργιώτη στην συνομιλία που είχε με τον πλοίαρχο, περιγράφοντας λεπτομερώς τι έγινε.

Εξοργιστικοί διάλογοι ύπαρχου - καπετάνιου μετά τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη

Εν τω μεταξύ, κυνισμό και μηδενική συναίσθηση του τι έχει συμβεί και πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του αποκαλύπτουν οι νέοι διάλογοι που έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγη ώρα μετά την δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη στο Blue Horizon το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου.

Στο ηχητικό απόσπασμα που δημοσίευσε η εκπομπή Live News στο MEGA, ο καπετάνιος καλεί τον ύπαρχο στη γέφυρα του πλοίου για να μάθει τι ακριβώς έγινε. Στο πλοίο υπάρχει σύστημα καταγραφής κάθε επικοινωνίας στο πλοίο. Εκεί ακούγεται ο ύπαρχος να λέει «παλαβό» τον 36χρονο Αντώνη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top