ΥΓΕΙΑ

Eνισχύθηκε το νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς

Eνισχύθηκε το νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς

Με έναν ακόμη γιατρό και δύο επιπλέον διασώστες έχει στελεχωθεί το Τμήμα Ασθενοφόρων στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελο Γεωργίου Οδυσσέως .

Ο κ.Οδυσσέως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι οι επίμονες προσπάθειες που κατέβαλε η δημοτική αρχή απέφεραν καρπούς, αφού, όπως είπε, ο τομέας της υγείας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποβαθμίζεται λόγω των περικοπών στις δημόσιες δαπάνες.

Σημείωσε ότι το νοσοκομείο έχει στελεχωθεί με έναν ακόμη ιατρό για το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, ενώ αναμένεται σύντομα να προσληφθεί και δεύτερος γιατρός για τους θαλάμους των ασθενών. 

Ο επόμενος μας στόχος, με διαβήματα προς το Υπουργείο Υγείας, είπε ο  Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς, είναι να καλύψουμε τη θέση του ειδικού παθολόγου, μια θέση που παραμένει κενή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top