LIKE ONLINE

Ανεγκέφαλη πήγε σε πάρτι στην Ίμπιζα και σκόρπισε τις στάχτες του αδερφού της στη πισίνα

Ανεγκέφαλη πήγε σε πάρτι στην Ίμπιζα και σκόρπισε τις στάχτες του αδερφού της στη πισίνα

Ένα σημαντικό ερώτημα που εγείρεται από το περιστατικό είναι πώς κατάφερε η γυναίκα να περάσει λαθραία το φιαλίδιο με τις στάχτες του αδελφού της από την ασφάλεια του κλαμπ.

Μια γυναίκα πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που την απεικονίζει να σκορπίζει τις στάχτες του αδελφού της σε μια πισίνα σε κλαμπ της Ίμπιζα. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο διάσημο πάρτι Ushuaia και το βίντεο μοιράστηκε αρχικά στο TikTok .

Στο βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να χορεύει ανάμεσα σε μια γεμάτη πισίνα, φαινομενικά διασκεδάζοντας με τη μουσική, πριν ρίξει άνετα μια γκρι σκόνη στο νερό. Το βίντεο συνοδεύεται από μια λεζάντα που γράφει: «Απλώς εγώ ψεκάζω τον αδελφό μου για την Ushuaia», υποδηλώνοντας μια χαλαρή και ανέμελη στάση απέναντι στην πράξη.

Καθώς η είδηση του βίντεο διαδόθηκε, προκάλεσε κύμα οργής και καταδίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί θεατές εξέφρασαν την αηδία τους για τις πράξεις της γυναίκας, με ορισμένους να καταφεύγουν σε ένα απλό «Τι στο καλό έκανε;», για να μεταφέρουν το σοκ και την αποδοκιμασία τους.

Ωστόσο, εν μέσω των αντιδράσεων, υπήρξαν και εκείνοι που δεν βρήκαν λάθος στη συμπεριφορά της γυναίκας. Κάποιοι μάλιστα μοιράστηκαν το συναίσθημα ότι δεν θα τους πείραζε να σκορπίσουν τις στάχτες τους στην Ushuaia, καταδεικνύοντας την ποικιλία των απόψεων γύρω από το περιστατικό.

Ένα σημαντικό ερώτημα που εγείρεται από το περιστατικό είναι πώς κατάφερε η γυναίκα να περάσει λαθραία το φιαλίδιο με τις στάχτες του αδελφού της από την ασφάλεια του κλαμπ. Αυτή η πτυχή της ιστορίας προσθέτει ένα ενδιαφέρον επίπεδο στη διαμάχη, καθώς υποδηλώνει μια πιθανή παράλειψη στα πρωτόκολλα ασφαλείας του χώρου.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 
 
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top