Χρυσαφικά και 105 χιλιάδες ευρώ απέσπασαν διαρρήκτες στη Λεμεσό

Χρυσαφικά και 105 χιλιάδες ευρώ απέσπασαν διαρρήκτες στη Λεμεσό

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας, από την οποίαν κλάπηκαν 105 χιλιάδες ευρώ καθώς και χρυσαφικά, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την υπόθεση κατήγγειλε διαχειρίστρια εταιρεία επαύλεων και διαμερισμάτων, σύμφωνα με την οποίαν διαρρήχθηκε η κατοικία 30χρονου επιχειρηματία, στην περιοχή Παρεκκλησιάς.

Από εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι οι δράστες εισήλθαν στην οικία από την μπαλκονόπορτα, η οποία δεν ήταν ασφαλισμένη. Οι δράστες φαίνεται να εντόπισαν το κλειδί χρηματοκιβωτίου, που βρισκόταν στο κυρίως υπνοδωμάτιο και να απέσπασαν από αυτό το χρηματικό ποσό των 105 χιλιάδων ευρώ. Κλάπηκαν επίσης χρυσαφικά, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, που βρίσκονταν σε άλλο χώρο του υπνοδωματίου.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE