Πέθανε ο σκηνοθέτης του Scream Γουές Κρέιβεν

Πέθανε ο σκηνοθέτης του Scream Γουές Κρέιβεν

Ο σκηνοθέτης Γουές Κρέιβεν, δημιουργός πολλών γνωστών φιλμ τρόμου όπως Ο εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες (A Nightmare on Elm Street) και η Κραυγή Αγωνίας (Scream) απεβίωσε χθες Κυριακή το απόγευμα, σε ηλικία 76 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο Κρέιβεν απεβίωσε περιστοιχισμένος από τους οικείους του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Είχε καρκίνο στον εγκέφαλο και αντιμετώπιζε όλο και πιο σοβαρά προβλήματα τα τελευταία τρία χρόνια, μολαταύτα συνέχιζε να δουλεύει διάφορες τηλεοπτικές σειρές, έγραφε ένα μυθιστόρημα και γύριζε μια καινούργια ταινία, Το Κορίτσι στις Φωτογραφίες (The Girl in the Photographs) η πρεμιέρα της οποίας θα γίνει στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο τον επόμενο μήνα.

Ο Κρέιβεν, ο οποίος είχε γεννηθεί στο Οχάιο και είχε σπουδάσει φιλοσοφία, είχε επίσης γυρίσει τη δεκαετία του 1980 πολλά επεισόδια της σειράς Twilight Zone.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE