ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θρήνος για τον 20χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεσκλά Χανίων

Κρήτη: Θρήνος για τον 20χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεσκλά Χανίων

Ένα ακόμη θύμα στην άσφαλτο μετρά η Κρήτη, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον δρόμο Μεσκλά – Φουρνέ, με θύμα έναν 20χρονο.

Στα Μεσκλά, το χωριό του άτυχου Μανούσου Δημητρουλάκη, οι κάτοικοι έχουν βυθιστεί στο πένθος. Ο 20χρονος ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί, γιος του φούρναρη του χωριού και μάλιστα τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν και ο ίδιος με την επιχείρηση της οικογένειας.

Οι κάτοικοι αδυνατούν να πιστέψουν πως ο Μανούσος «έφυγε» από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάποιοι μάλιστα ήταν μαζί του χθες το βράδυ αφού η οικογένεια συνήθιζε τα βράδια να μαζεύει παρέες, με πολλούς από τους κατοίκους του χωριού να περνούν από το φιλόξενο τραπέζι τους για ένα κέρασμα.

Έτσι και χθες, όταν αφού η παρέα που είχε συγκεντρωθεί στο φούρνο αποφάσισε να πάει στα Χανιά. Το αυτοκίνητο του Μανούσου, λίγο μετά την έξοδο του χωριού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες «καρφώθηκε» σε τοιχίο, με περαστικούς να καλούν το ΕΚΑΒ. Απεγκλωβίστηκε από το όχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου δυστυχώς δεν άντεξε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Πηγή: creta24.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top