ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθαν για να μείνουν οι βροχές - Όσα επιφυλάσσει το καιρικό μενού για αύριο

Ήρθαν για να μείνουν οι βροχές - Όσα επιφυλάσσει το καιρικό μενού για αύριο

Η ασταθής αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα στα παράλια, που αργότερα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως σε βόρειες και ανατολικές παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις σε βορειοανατολικές και ανατολικές παράλιες περιοχές. Σταδιακά, οι νεφώσεις τοπικά θα πυκνώσουν και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και σταδιακά τοπικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα, που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο, για να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top