ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Προεδρικό ο Στ. Κασσελάκης – Θερμή υποδοχή από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - «Έχουμε κοινούς στόχους» – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στο Προεδρικό ο Στ. Κασσελάκης – Θερμή υποδοχή από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - «Έχουμε κοινούς στόχους» – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δέχθηκε σήμερα (4/10), στο Προεδρικό Μέγαρο, τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Καλωσορίζοντας τον κ. Κασσελάκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης τον συνεχάρη για την εκλογή του στην Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, και ως ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι «προσδοκώ να συνεχιστεί η συνεργασία που υπάρχει πάντοτε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα και γενικότερα με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων». 

«Έχουμε κοινούς στόχους, κοινές επιδιώξεις, κοινές προκλήσεις, η συνεργασία πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Χαιρετίζω το γεγονός ότι επέλεξες η πρώτη επίσκεψη σου εκτός Ελλάδας να είναι στην Κύπρο, είναι συμβολικής και ουσιαστικής σημασίας. Καλωσορίζω και τους συνεργάτες σου, είναι πολύ γνωστοί υπό τις προηγούμενες ιδιότητες τους και τη συνεργασία που είχαμε και προσβλέπω στη συζήτηση μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο κ. Κασσελάκης, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε ότι «και εγώ προσβλέπω στη συζήτηση μας και στη συνεργασία μας. Να ευχαριστήσω, επίσης, διότι ήσασταν το πρώτο τηλεφώνημα που έλαβα μετά την εκλογή μου».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top