ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Στις κάλπες για ανάδειξη δημοτικών και περιφερειακών αρχών οι πολίτες

Ελλάδα: Στις κάλπες για ανάδειξη δημοτικών και περιφερειακών αρχών οι πολίτες

Από τις 07:00 το πρωί έως τις 19:00 οι πολίτες στην Ελλάδα προσέρχονται στις κάλπες προκειμένου να αναδείξουν τις νέες δημοτικές και περιφερειακές αρχές. Οι ψηφοφόροι αρχικά ψηφίζουν για τις δημοτικές εκλογές και στη συνέχεια, αφού ρίξουν το ψηφοδέλτιο στην αντίστοιχη κάλπη, επανέρχονται για να ψηφίσουν περιφερειακό συνδυασμό.

Κανονικά ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη δημοτικών και περιφερειακών αρχών στο Νομό Λέσβου. Και τα 280 εκλογικά τμήματα (217 στη Λέσβο, 61 στη Λήμνο και δυο στον 'Αγιο Ευστράτιο) άνοιξαν κανονικά με την ανατολή του ήλιου.

Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στα 152 εκλογικά τμήματα της Χίου. (147 στη Χίο, τρία στις Οινούσες και δυο στα Ψαρά).

Με καθυστέρηση άνοιξαν οι κάλπες σε δύο εκλογικά τμήματα της Ναυπακτίας, στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν προσήλθαν εγκαίρως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, σε ένα ακόμη εκλογικό τμήμα της ίδιας περιοχής, αναμενόταν να προσέλθει ο δικαστικός αντιπρόσωπος.

Ακόμη, πάλι σε εκλογικό τμήμα της Ναυπακτίας παρουσιάστηκε πρόβλημα με την σφραγίδα του εκλογικού τμήματος, το οποίο όμως λύθηκε άμεσα.

Ομαλά ξεκίνησε και συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Καρδίτσας.

Όλα λειτουργούν κανονικά, δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα, τονίζουν με δηλώσεις τους στο Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αντιπεριφερειάρχες Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης και Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top