Φόβοι για μεγάλη έκρηξη του ηφαιστείου Kilauea στη Χαβάη – Σε επιφυλακή οι αρχές - Ισχυρή σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή

Φόβοι για μεγάλη έκρηξη του ηφαιστείου Kilauea στη Χαβάη – Σε επιφυλακή οι αρχές - Ισχυρή σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή

Από τον Σεπτέμβριο του 2021, το ηφαίστειο Kilauea στη Χαβάη – ένα από τα μεγαλύτερα ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο - «ξερνάει» συνεχώς φωτιά και λάβα, σε συνεχείς, μικρές εκρήξεις που έχουν σημάνει συναγερμό στις αμερικανικές αρχές.

Το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS) ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης που σχετίζεται με την αναταραχή του ηφαιστείου Κιλαουέα.

Σύμφωνα με το USGS η σεισμικότητα ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου και αυξήθηκε δραματικά τις τελευταίες 24 ώρες, καταγράφοντας περίπου 320 δονήσεις σε μία ημέρα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE