ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ: Ζητά αύξηση των μόνιμων θέσεων ναυαγοσωστών στην επαρχία Λάρνακας

ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ: Ζητά αύξηση των μόνιμων θέσεων ναυαγοσωστών στην επαρχία Λάρνακας

Το αίτημα για αύξηση των μόνιμων θέσεων ναυαγοσωστών στην επαρχία Λάρνακας ήταν το κύριο θέμα συζήτησης σε σημερινή συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ της επίσημης πλευράς και εκπροσώπων της Συντεχνίας ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της συντεχνίας, το αίτημα αφορά στην κάλυψη των αναγκών για τη χειμερινή περίοδο, ανάγκες που, όπως αναφέρεται, κρίνονται απαραίτητες για τη σωστή επάνδρωση των χειμερινών παραλιών και την εφαρμογή του Σχεδίου «ΣΑΛΑΜΙΣ».

Η θέση της επίσημης πλευράς ήταν πολύ εποικοδομητική και δεσμεύτηκε να επιλύσει το πρόβλημα της στελέχωσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE