LIKE ONLINE

Κυκλοφόρησε η ολόσωμη κόκκινη φόρμα της Ριάνα από το Super Bowl - Έγινε αμέσως ανάρπαστη - Πόσα κοστίζει

Κυκλοφόρησε η ολόσωμη κόκκινη φόρμα της Ριάνα από το Super Bowl - Έγινε αμέσως ανάρπαστη - Πόσα κοστίζει

Όλοι θυμόμαστε την κόκκινη ολόσωμη φόρμα της Ριάνα στην εμφάνισή της στο Super Bowl. Η βραδιά εκείνη ήταν ξεχωριστή για την διάσημη τραγουδίστρια καθώς αποκάλυψε πώς είναι έγκυος για 2η φορά.

Η Ριάνα τότε μάγεψε το κοινό με τις επιτυχίες της για περίπου 13 λεπτά στο State Farm του Γκέντειλ της Αριζόνα. Ανέβηκε στην διάσημη σκηνή φορώντας την κατακόκκινη φόρμα που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη διακοσμημένη με τρεις vintage διαμαντένιες καρφίτσες και ένα μετάλικ bustier του Τζόναθαν Άντερσον. Την συνδύασε με ένα ζευγάρι κόκκινα sneakers και ένα μακρύ ογκώδες puffer με ασορτί γάντια από την Alaia. Η εμβληματική της εμφάνιση προσέλκυσε 121 εκατομμύρια θεατές ενώ έχει προβληθεί περίπου 191 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Μόνο λίγες ώρες χρειάστηκαν μετά την ανακοίνωση του διάσημου οίκου Loewe ότι κυκλοφορεί μία ειδική έκδοση της κόκκινης ολόσωμης φόρμας που είχε φορέσει η Ριάνα στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 αξίας $2.900 να γίνει ανάρπαστη.

Το ισπανικό brand θα λανσάρει τώρα τρία κομμάτια εμπνευσμένα από την εμφάνισή της.

Τα τρία μοναδικά ρούχα που περιλαμβάνονται στην ειδική έκδοση του οίκου είναι η ολόσωμη cargo φόρμα σε κόκκινο και μαύρο χρώμα με πολλές τσέπες, μανσέτες με φερμουάρ, ελαστική ζώνη και αφαιρούμενους ιμάντες στα γόνατα και ένα παντελόνι σε μαύρο χρώμα με αντίστοιχες λεπτομέρειες.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top