ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατροπή φορτηγού: Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο - Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Ανατροπή φορτηγού: Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου - Πυκνή τροχαία κίνηση στο σημείο - Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Κλειστός παραμένει γύρω στις 7.30 το πρωί σήμερα Πέμπτη, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Παρεκκλησιά, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος, μετά από σύγκρουση του με δεύτερο φορτηγό όχημα, που σημειώθηκε γύρω στις 6.00 το πρωί.

Στον αυτοκινητόδρομο παρατηρείται συμφόρηση της τροχαίας κίνησης, που διοχετεύεται προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, μέσω της εξόδου προς την Παρεκκλησιά. Οι οδηγοί μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου και από προηγούμενες εξόδους, ενώ μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την είσοδο στην περιοχή Μουτταγιάκας.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον οδηγό του φορτηγού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 8.00 το πρωί της Πέμπτης, η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Παρεκκλησιά, ενώ παραμένει κλειστή η αριστερή λωρίδα του δρόμου, εντός της οποίας είναι ακινητοποιημένο φορτηγό όχημα που ανατράπηκε μετά από σύγκρουση με άλλο φορτηγό όχημα, που σημειώθηκε γύρω στις 6.00 το πρωί.

Στον αυτοκινητόδρομο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο στην περιοχή Παρεκκλησιάς παρατηρείται συμφόρηση της τροχαίας κίνησης. Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ αναμένεται η άφιξη ρυμουλκού οχήματος για τη μετακίνηση του φορτηγού εκτός του δρόμου.

Δείτε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο CyPoliceCheckpoints:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top