Απόπειρα φόνου: «Χτενίζουν» την περιοχή για στοιχεία οι Αρχές - Έρευνες σε κοντινές πολυκατοικίες

Απόπειρα φόνου: «Χτενίζουν» την περιοχή για στοιχεία οι Αρχές - Έρευνες σε κοντινές πολυκατοικίες

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι έρευνες της Αστυνομίας, για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Συγκεκριμένα, οι αρχές χτενίζουν την περιοχή κοντά στο διαμέρισμα που έλαβε χώρα η απόπειρα δολοφονίας, με σκοπό τον εντοπισμό στοιχείων που θα βοηθήσουν στις έρευνες για εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ταυτόχρονα, έρευνες πραγματοποιούνται και σε πολυκατοικίες που βρίσκονται κοντά σε αυτή που διέμενε ο Αλέξης Μαυρομιχάλης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Το Αλεξούι ο στόχος των δραστών - Δέχθηκε πυρά ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του

Υπενθυμίζεται ότι, στόχος των δραστών ήταν ο Αλέξης Μαυρομιχάλης (Αλεξούι), ο οποίος βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον δεύτερο όροφο, στην Ακρόπολη, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς. 

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σοβαρά τραυματισμένος και αυτή τη στιγμή χειρουργείται.

Φωτογραφίες από την σκηνή του εγκλήματος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE